Algemene verkoopvoorwaarden van camping la Bernede (DF Camping SARL)

Om gebruik te kunnen maken van de aangeboden diensten, vragen wij u onderstaande algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van verblijven en zijn geldig op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. Het boeken van een verblijf impliceert volledige naleving van onze algemene voorwaarden.

RESERVERINGSVOORWAARDEN
• De reservering wordt pas van kracht met de DF Camping-overeenkomst, na ontvangst van de aanbetaling en na ontvangst van ofwel het naar behoren ingevulde en ondertekende reserveringscontract, of na aanvaarding van de algemene verkoopvoorwaarden bij het online boeken.
• Reserveringen zijn alleen bindend voor DF Camping als zij deze heeft aanvaard, hetgeen het vrij is om te doen of te weigeren, afhankelijk van beschikbaarheid, en in het algemeen onder alle omstandigheden die de uitvoering van de gemaakte reservering nadelig kunnen beïnvloeden.
DF Camping biedt gezinsvakanties aan, in de traditionele zin is de accommodatie speciaal voor dit doel ontworpen. DF Camping behoudt zich het recht voor om elke reservering te weigeren die in strijd zou zijn met dit principe of die zou proberen deze om te leiden.
• De reservering van een camping of een verhuur is strikt persoonlijk. U mag in geen geval uw reservering onderverhuren of overdragen zonder voorafgaande toestemming van het dorp.
• Minderjarigen moeten worden vergezeld door hun ouders of wettelijke voogden.
• Het aantal personen dat een stacaravan bezet, mag het aantal vermeld op het reserveringsformulier of de maximale capaciteit van 4, afhankelijk van de huurperiode, niet overschrijden.
• Iedereen die op de camping verblijft, moet het huishoudelijk reglement respecteren dat bij de receptie hangt. 

BETALINGSVOORWAARDEN De
betaling van de aanbetaling van 30% moet bij het reserveringsformulier worden gevoegd. 
Voor boekingen die minder dan 30 dagen voor de startdatum van het verblijf zijn gemaakt, dient het volledige bedrag op het moment van reserveren te worden betaald. 
Het saldo van een huurperiode moet worden betaald bij aankomst en voor een locatie bij vertrek. Bij vroegtijdig vertrek dienen de geboekte nachten volledig te worden betaald.

ANNULERING EN WIJZIGINGEN
In geval van lokale of nationale opsluiting, grenssluiting of administratieve sluiting van de camping, quarantaine, kunt u uw verblijf annuleren tot de geplande aankomstdatum. U heeft de keuze tussen terugbetaling van alle betaalde bedragen of een terugbetaalbare tegoedbon die twee jaar geldig is.
1. Wijziging van uw reservering
• Wijzigingen aan uw reservering zijn kosteloos mogelijk, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
• Bij gebrek aan een bericht van u dat uw aankomstdatum wordt uitgesteld, kan de accommodatie 24 uur na de aankomstdatum vermeld op het contract weer beschikbaar zijn voor verkoop en verliest u dus het voordeel van uw reservering.
2. Ongebruikte diensten
Elk onderbroken of verkort verblijf (late aankomst, vervroegd vertrek) door u geeft geen aanleiding tot restitutie.
3. Annulering door DF CAMPING
Bij annulering door DF CAMPING, behoudens overmacht, wordt het verblijf volledig terugbetaald. Deze annulering mag echter geen aanleiding geven tot schadevergoeding.
4. Annulering door de kampeerder
Elke annulering van een reservering dient schriftelijk te gebeuren (LRAR). De terugbetaling van de betaalde bedragen vindt plaats onder aftrek van onderstaande bedragen.
Als de annulering plaatsvindt:
• Meer dan 30 dagen voor de startdatum van het verblijf: de aanbetaling wordt door het dorp ingehouden.
• Minder dan 30 dagen voor de startdatum van het verblijf: 100% van het bedrag van het verblijf is vereist.

DUUR VAN VERBLIJF IN DE HUUR
juli-augustus: minimaal 1 week van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 10.00 uur. 
Buiten juli-augustus kunnen flexibelere verblijven worden overwogen, met een minimumduur van 2 nachten. 

AANKOMST- EN VERTREKTIJDEN
De stacaravan staat op zaterdag vanaf 16.00 uur tot uw beschikking. Laat het ons weten als u na 19.00 uur arriveert. In geval van vertraging en zonder voorafgaande kennisgeving, kan de stacaravan of de staanplaats worden gehuurd vanaf de volgende dag om 12.00 uur op de dag waarop u arriveert. De stacaravan moet op de dag van vertrek voor 10.00 uur verlaten zijn.

AANBETALING Bij
aankomst dient u een aanbetaling van 200 € te betalen om eventuele schade aan de stacaravan te dekken. De directie behoudt zich het recht voor om de algemene staat van de stacaravan te beoordelen en de waarborgsom geheel of gedeeltelijk te behouden. Als de stacaravan niet wordt achtergelaten in de staat waarin deze door de klant is aangetroffen, wordt een bedrag van € 60, – aan schoonmaakkosten ingehouden. 

DUUR VAN HET VERBLIJF OP DE STAANPLAATS
Aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek voor 12.00 uur. Voor elke vertraging wordt een extra nacht in rekening gebracht. De staanplaatsen dienen schoon achtergelaten te worden. De directie doet haar uiterste best om aan uw locatiekeuze te voldoen zonder deze te kunnen garanderen. Het basispakket omvat de standplaats voor de tent, caravan of camper voor 2 personen, toegang tot sanitair en receptiefaciliteiten.

PRIJZEN EN TOERISTENBELASTING
• De vermelde prijzen zijn geldig voor het seizoen 2024. Ze stemmen overeen met één nacht en zijn uitgedrukt in euro, BTW inbegrepen.
• Het bedrag van de toeristenbelasting is 0,55 € per dag en per persoon vanaf 18 jaar

DIEREN
Dieren zijn toegestaan (behalve honden van de 1e en 2e categorie) tegen een vergoeding die bij boeking dient te worden betaald. Ze moeten te allen tijde aan de lijn worden gehouden. Ze zijn verboden rond het zwembad en in de gebouwen. Het vaccinatierapport voor honden en katten moet up-to-date zijn.